LARANGAN BULAN
ora keno kanggo ngijabaka penganten lan liya-liyane.
ora keno kanggo mantu lan sepadanne,pitunge ajeg tibo tanggal 29 utowo 30 sasi besar
No
SASI
BAKAL NEMU
1
jumadilakir,dulkaidah
sinung,loro klebon wiso
2
rabiulawal,poso
sinung,loro bebalung
3
mulud,besar
bilai,keli ing kali
4
suro,sawal
sinung,loro barah
5
ruwah 
sinung loro rumab
6
sapar,rejeb
keno prakoro gede
7
jumadil awal
sinung loro sirah
8
suro,dulkaidah
sinung,loro edan
 
Top
Assalamu'alaikum wr,wb. Progam Pelatihan Ilmu Gendam Saat Ini Bisa Di Ikuti Secara Jarak jauh Siapapun Anda Di Jamin Pasti Bisa